SEFOS

for Web

SEFOS går även utmärkt att använda som webbtjänst

Förutom tilläggen för MS Outlook och Teams går det även utmärkt att nyttja SEFOS som en separat webbtjänst. Skapa och skicka säkra meddelanden och boka säkra videomöten direkt via SEFOS for Web.

Här får du som användare också tillgång till alla meddelanden som du skickat och tagit emot via SEFOS. Se om en mottagare öppnat ett länkmeddelande, tidpunkt för öppning och vilken verifieringsmetod som meddelandet var kopplat till, allt på ett och samma ställe.

Du som avsändare bestämmer hur känsligt ditt innehåll är, dvs vilken säkerhets nivå som ska användas för att din mottagare ska kunna öppna din e-post. Din mottagare måste identifiera sig med den metoden du har valt och därmed blir SEFOS säkert.

Med hjälp av SEFOS kan du skicka e-post till vem som helst, både i Sverige och utomlands. För en mottagare som redan använder tjänsten kommer e-posten direkt in i inkorgen medan en mottagare som inte har tjänsten får ett e-mejl och blir ombedd att via en länk hämta e-posten. För att skapa trygghet för din mottagare som inte prenumererar på SEFOS kan du som avsändare inkludera en personlig förklarande text och du kan också ”profilera” dina meddelanden med företagsloggan.

Med hjälp av SEFOS kan vem som helst svara krypterat, detta gäller även för mottagare som inte använder SEFOS. En äkta säker meddelandetjänst hjälper både avsändaren och mottagaren att trygga viktig kommunikation. Läs mer på sefos.se