Rexor

affärssystemet för konsulter

Om Rexor

Vi jobbar tillsammans med Rexor, kartlägger marknaden och säljer tjänster. Rexor är också namnet på ett komplett affärssystem för konsulter. Tid & projekt, ekonomi, affärsstöd och kopplingar är Rexors hemmabana. Systemet förenklar och effektiviserar nordiska konsultföretags administration även för företag med mycket komplexa behov.

Systemet föddes i Sverige, utvecklas med spetsteknik och innehåller allt för att tillgodose konsulters behov. Oavsett om du och dina kollegor finns på kontoret, arbetar hemifrån eller sitter på en resa går det enkelt att registrera tid eller analysera projekt.

Ett modernt system ska vara molnbaserat och fungera med hög grad av automatik, påminna användarna om väsentliga åtgärder. Det handlar om att frigöra tid och energi för kärnverksamheten och att kunna fakturera effektivt.

Rexor klarar av allt från flerbolagshantering, underkonsulter, upparbetad tid till olika valutakurser. Det finns en uppsjö med rapporter inbyggda i systemet och för den med ännu större behov kan mer affärsstöd och kopplingar adderas. Läs mer hos Rexor.